Matti-Mikro Oy on vuonna 1991 perustettu ICT-yhtiö. Olemme toimineet luotettavana laite- ja ohjelmistotoimittajana sekä ylläpitokumppanina lähes tuhannelle yritysasiakkaalle kohta jo kolmen vuosikymmen ajan.  

Vankka osaaminen, luotettavuus ja asiakaspalvelu ovat olleet alusta asti ne kolme kulmakiveä joiden varaan yrityksen pitkään jatkunut menestys on perustunut.  Vaikka ICT-ala käy ehkä suurinta muutosta pitkiin aikoihin digitaalisten palveluiden kehittyessä todella nopeasti ja muuttuessa esim. pilvipalveluina hankittaviin ratkaisuihin, niin Matti-Mikro ei luovu kolmesta kulmakivestä jotka seitsemän nuorta, mutta jo silloin alan pioneereina tunnettua miestä pystytti syksyllä 1991.

Alusta asti päämäärämme on ollut olla alan osaavimpien joukossa ja tästä periaatteesta pidämme kiinni jatkuvalla kouluttautumisella. Toisaalta reilu, järkevästi hinnoiteltu, inhimillinen ja ymmärrettävä ICT-palvelu, josta meidät tunnetaan, ja joka on tullut meidän tavaramerkiksi, ei tule koskaan hukkumaan teknisen osaamisen jalkoihin. Tästä tulemme aina pitämään kiinni, se on lupaus joka pitää.

Olemme jälleenmyyjä lähes kaikille ICT-alan laite- ja ohjelmistotoimittajille, joten meiltä löytyy kaikki tarvittava kaapeleista pilvipalvelimiin. Pitkä historia on tuonut tullessaan vankat ja syvät suhteet alan johtaviin valmistajiin ja jakelijoihin. Usean vuosikymmen ajan olemme toimineet mm. Fujitsun, HP:n, Microsoftin ja F-Securen kumppanina.  Meiltä saat yhdestä paikasta kaiken mitä tarvitset.

Monta vuotta on vierinyt vuoden 1991 jälkeen ja ICT-maailma muuttuu. Kaikki muu muuttuu, yksi ei muutu. Matti-Mikro on ja pysyy helposti lähestyttävänä ja palvelevana ICT-yhtiönä.  Ota yhteyttä niin tiedät.